Sparegriser

Bli kunde

Vi i Aasen Sparebank  bryr oss om våre kunder og ønsker å være en støttespiller i gode og andre dager! Her finner du tilgang til å opprette deg selv som privatkunde. Bruk din BankID og registrer deg selv. Du kan også opprette umyndige personer du er verge for, og oppdatere kundeerklæring og samtykkeopplysninger.

Bryr du deg om lokalsamfunnet?

Ønsker du at barn og unge skal vokse opp i trivelige miljøer, med idrett og kultur som store muligheter? Bryr du deg om lokale arbeidsplasser, liv i gatene, trygge omgivelser for alle? 

Vi er lokalbanken som gjør dette. Vi deler ut deler av vårt overskudd hvert år i form av gaver, sponsoravtaler og mye mer. 

I tillegg har vi kompetente rådgivere med lokal kunnskap og raske beslutningsveier. Vi er 32 ansatte som bryr oss aktivt hver eneste dag for våre kunder og vårt lokalsamfunn. 

Bli kunde - støtt lokalsamfunnet

Hvorfor velge oss?

Du kan møte oss i alle digitale kanaler, men ta gjerne også turen innom oss på et avtalt møte i banken. Kundeundersøkelser viser at vi scorer høyt på kundetilfredshet og lojalitet til banken, det tar vi med oss som et kvalitetsstempel!

Bankens bedriftskultur bygger på våre kjerneverdier i alle beslutninger, ut fra gitte retningslinjer og vilkår. 
I Aasen Sparebank skal vi være Fleksibel - Lagspiller - Engasjert - Nær
Vi skal være Lokalbanken -  I gode og andre dager

Vi er til sammen 32 ansatte fordelt mellom hovedkontoret på Åsen og avdelingskontorene på Levanger og Verdal.

Kontakt oss for en hyggelig prat over en kopp kaffe.

Kundesenter Åsen

Spørsmål om bli kunde?

Vi har svært dyktige rådgivere på vårt kundesenter. 

Kontakt meg gjerne