Rabatt kredittkort

Har du Lokalbank kredittkort?

I sommer får du rabatt ved bruk av kredittkortet.

Har du LOKALBANK Kredittkort?

I perioden 15.06-15.08 får du 5% rabatt på hutiglading når du benytter kredittkortet. Du får også 2% rabatt på alt som handles inne på bensinstasjonen. Rabatten får du uavhengig av hvilken kjede du handler hos. Det eneste du må gjøre er å betale med ditt LOKALBANK Kredittkort.

Slik får du rabatten:

Rabatten får du på all hurtiglading og kjøp på bensinstasjoner når du betaler med kredittkortet på steder registrert med følgende bransjekode:

  • 5552
  • 5541

Det viktige med den lille skriften
Alle brukersteder er registrert med en bransjekode i Visa sitt nettverk. Dette for å tydeliggjøre hvilken kategori brukerstedet tilhører. Vi står ikke ansvarlig for eventuelle feilregistreringer som fører til uteblitt rabatt. Det vil ikke bli utbetalt rabatt på kjøp som faller inn under andre bransjekoder.

Rabatten gjelder ikke ved betaling med kredittkort i ulike digitale lommebøker (f. eks. Google Pay /Vipps/klokkebetaling).

Du kan maksimalt opptjene kr 500 i rabatt per måned, og kr. 2.500 per år. Beløpsgrensene omfatter alle rabattkampanjer i løpet av året.

Når kommer pengene på konto?
Rabatten utbetales automatisk til ditt LOKALBANK Privat eller LOKALBANK Ansatt kredittkort måneden etter at kjøpet er gjort. Se etter «LOKALBANK rabatter» i transaksjonsoversikten i Mitt Kort-appen, ved å logge inn på LBkredittkort.no eller på din månedlige faktura.

Husk at det alltid lønner seg å betale hele fakturaen ved forfall.

Eff. rente 25,11%, v/15.000,- o/12mnd. Kostnad 1 563,68. totalt 16 563,68 kr.

Ansatte Aasen Sparebank

Kontakt oss!

Tlf. 74 08 63 00